četvrtak, 22. rujna 2011.

Svaka metoda mora biti jednostavna za korištenje i imati filtere koji uklanjaju utrke koje su teške za procijeniti. Ovakav pristup omogućuje korisniku da se usredotoči na utrke koje su dobre za ulaganje novca bez potrebe za studiranjem forme. Jedna od ostalih prednosti fokusiranja na određenu utrku je da usvajate bolje razumijevanje kako identificirati i odabrati favorite koji imaju malu ili nemaju šanse za pobjedu.

Dobro je poznato da svi profesionalni igrači koji se klade su specijalizirani. Danas ima toliko utrka i realno, veći broj tih utrka bi trebao biti ignoriran od kladioničarskog svijeta.

Pregledom statističkih rezultata pobjeda favorita vrlo jasno se može zaključiti da utrke bez hendikepa poput Novice hurdle i Novice chase imaju visok postotak pobjeda favorita tijekom National hunt sezone. U stvari, na nekim stazama postotak pobjeda je 40% do 48% što je izvrsno. Umjesto LAYanja favorita u ovim utrkama, valja ih BACKati. Novice hurdle i Novice chase utrkama dominiraju nekoliko najjačih trenera koji imaju najbolje uzgojene konje koje jašu najbolji jahači. Ovi treneri su vrlo precizni u traženju pogodne utrke za njihove konje, što znači da traže lošije protivnike koji ne bi pobijedili niti sa danom prednosti. Forma tih trenera može biti dosta stabilna sredinom sezone utrka sa preprekama, a manje početkom i krajem sezone.

0 komentari:

Objavi komentar