Ako ti ne treba HUD i želiš potpuno automatizirani kalkulator sa vlastitom bazom, tada je Indicator serija softvera upravo za tebe! Tournament indicator će ti pomoći u igri na turnirima, Holdem Indicator u igri na Texas Hold'em cash stolovima, a Omaha Indicator u u igri Omaha High i Omaha High/Low.

Tournament Indicator nije poput ostalih kalkulatora jer je posebno napravljen za turnirsku igru. Za razliku od ostalih kalkulatora, prednost Tournament Indicatora je ta što se prikupljeni podaci prikazuju tako da budu od koristi u turnirskoj igri. Prikaz o kojem ovdje govorim je obrada statistike ovisno o M-zoni u kojoj se pojedini igrač nalazi, a zbog koje se drastično mijenja koju igrač koristi.

Koje sobe podržava?
Kako do besplatne doživotne licence?


Holdem Indicator će ti pomoći u tvojoj igri na Texas Hold'em cash stolovima, bez obzira jesu li to No Limit, Pot Limit ili Fixed limit. Automatski će otkriti stol na kojem igraš i početi pratiti tvoju i igru protivnika i za svakoga igrača dati statistike VP$IP, PFR, AF, 3-bet, Steal, C-Bet, Showdown i zaradu.

Koje sobe podržava?
Kako do besplatne doživotne licence?


Omaha Indicator će ti pomoći u tvojoj igri na  Omaha High i High/Low cash stolovima, Automatski će otkriti stol na kojem igraš i početi pratiti tvoju i igru protivnika i za svakoga igrača dati statistike VP$IP, PFR, AF, 3-bet, Steal, C-Bet, Showdown i zaradu.

Koje sobe podržava?
Kako do besplatne doživotne licence?Poker Office je softver koji se slobodno može nazvati tri-u-jednom. Istovremeno je online kalkulator (najpouzdaniji na tržištu), baza podataka (konkurent razvikanijima Poker Trackeru i Holdem Manageru) i HUD tako da sve prikupljene podatke prikazuje direktno na stolu na kojem igraš

Koje sobe podržava?
Kako do besplatne licence?


Sit 'n' Go End Game Tool (SNGEGT) ima sve što i konkurencija; uči vas kako igrati skoro idealan poker u kasnoj fazi Sit 'n' Go turnira. To čini jako dobro, kroz kviz, Heads Up trenera koji igra vrlo dobro.

Ovo je  besplatan softver kojeg odmah možeš preuzeti (uključuje i izvorni kod):

0 komentari:

Objavi komentar